fbpx

Jeg vil på Blaabjerghus’ vegne ønske jer alle en rigtig dejlig jul og et godt og udviklende nytår.

Jeg ønsker og håber, at alle virksomheder, samarbejdspartnere og jer, som har været igennem et behandlings- eller supervisionsforløb med hjælp fra Blaabjerghus, har overskud til at kunne nyde nogle hyggelige fridage uden alt for meget stress og jag.

Jeg vil takke jer, for alle de møder vi har haft. I skal vide, at jeg er glad for hvert eneste møde, jeg har haft med jer. Møderne er en stund, hvor der er en gensidig og betydningsfuld kontakt, som også er udviklende for mig. Jeg erfarer noget nyt i forhold til hver eneste af jer. For I er hver for sig unikke og forskellige, og jeg håber I har fået godt ”fat” i jeres liv.

Julen kan være både glædelig og hyggelig – men også svær, stresset og deprimerende. Det kender vi alle til. Livet består af en masse bump på vejen. Dem må vi på hver vores måde tackle, rumme og vælge ud fra. Disse bump er også med til at udvikle os til de mennesker vi er. Hvis du går i stå eller går i ring, er der altid hjælp at hente på Blaabjerghus. Ofte er et enkelt kærligt ”skub” i den rigtige retning rigeligt til, at du kan finde din egen vej igen.

For mig er det vigtigste i julen, at jeg får plads og ro til at være mig. At jeg kan føle mig i orden, uanset om jeg er stresset, vred, glad eller ked af det. Og så er det vigtigt, at jeg får et trygt rum, hvor jeg kan være sammen med min familie. Jeg vil bruge dagene til at slappe af, være sammen med mine kære, gå nogle ture, nyde god julemad, danse om juletræ, synge julesange (selvom det ikke er min stærkeste side) og måske få læst en god bog.

Vi må hjælpe hinanden og os selv med at nyde julen – også selvom vi er vrede, angste eller i sorg. Vi må give hinanden og os selv plads til at være lige som vi er.

Tak for året der gik – og pas nu rigtig godt på jer selv og hinanden.

Kærlig hilsen

Rita Knudsen, Blaabjerghus.