fbpx

Parterapi i Frederikssund og omegn - styrk dit parforhold

Vi hjælper dig, når dit parforhold eller ægteskab er i krise.

Er dit parforhold eller ægteskab i krise?

Parforholdet og ægteskabet er under et stort pres i dag, og parterapi kan være et vigtigt redskab til at navigere sikkert gennem livet sammen.

Vi vil gerne både have karriere, fritidsaktiviteter, tid med vennerne, dygtige børn og se godt ud. Samtidig vil vi holde den store kærlighed og passion i vores parforhold i live.

Det kan være en stor udfordring at få alle ambitioner og drømme til at spille sammen med hverdagen. Især fordi vi hver især bringer vores barndoms reaktionsmønstre og livserfaring med os.

Mange par oplever derfor, at de glider fra hinanden, og at deres forhold er i krise. Hvis du oplever det, kan parterapi være vejen frem mod god kommunikation og et nært forhold.

Parterapi kræver noget af jer

Et godt parforhold handler bl.a. om, at kunne sige ja til hinandens forskellighed, og at I hverken trækker jer eller “går i kamp”. Det kan parterapeuten hjælpe jer begge med, så I bliver stærke sammen.

I dit parforhold er kommunikationen måske gået i hårdknude. Lige meget hvad I gør, ender I ofte i det samme mønster, hvor I kommer længere fra hinanden.

Det er dét mønster, en psykoterapeut kan hjælpe jer med at få øje på – og bryde.

Hvis I vil styrke parforholdet, er det afgørende, at I er villige til at gøre en indsats for at udvikle jer sammen og hver for sig.

Det er afgørende at I arbejder på at lytte, høre og rumme jer selv og partneren, så kommunikationen og relationen for jer kommer til at fungere.

Du kan også bestille en tid til parterapi her.

Parterapi i Frederikssund, Jægerspris og omegn

Er du i tvivl, om I har brug for parterapi? Eller om hvordan det foregår? Så er I altid velkomne til at give et kald eller booke en tid til en indledende samtale. Så finder vi sammen ud af, hvordan I bedst kommer videre.

Bestil en tid til parterapi på vores kontakt-side eller book en tid her.