fbpx

Psykoterapi til unge – jo før du får hjælp jo bedre

Er du ung og lider du af stress, angst, eller depression. Føler du dig ensom eller har du psykiske problemer? Blaabjerghus Psykoterapi i Jægespris tilbyder psykoterapi til unge. Vi finder en tid til dig hurtigt.

Er du ung, og har du det skidt?

Måske har du det svært uden rigtigt at kunne sætte ord på, hvad der trykker dig?

Lige meget hvad, så er du ikke den eneste, der har det sådan. Der er rigtigt mange børn og unge, der oplever et enormt pres fra omverdenen, som kan ende med, at man har det rigtigt dårligt indeni.

Den gode nyhed er, at du kan få hjælp til at få det bedre

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe unge mennesker til igen at få mod på livet.

Hos mig får du et trygt ”rum,” hvor du får hjælp til at håndtere den måde, du har det på. Sammen med dig finder vi frem til, hvad du har brug for.

Psykoterapi til unge – uanset hvad dit problem er, så finder vi en tid til dig.

Du har sikkert allerede ventet alt for længe. Det er vigtigt, at du tager skridtet og taler med nogen om, hvordan du har det.

Du er velkommen til selv at ringe til os og få en samtale,  du kan også få dine forældre til at ringe eller selv booke en tid NU.

Jeg er klar til at møde dig.

 

 

 

Er du forælder til en ung, der har det svært?

Unge lever i dag under et enormt pres fra omverden. Som forælder kan det være svært at hjælpe den unge med at navigere i den unges mange udfordringer.

Unge bliver presset af præstationssamfundet til at være hurtige og dygtige til at tage uddannelser. De unge presses også af hinanden og af sig selv. De vil gerne leve op til at være dygtige og se godt ud. De er ofte angste for ikke at være gode nok, og mange mangler tro på sig selv. Det kan desværre medføre, at der opstår stor mistillid til andre og sig selv.

Undersøgelser viser, at mindst 20 procent af børn og unge i Danmark vil have opfyldt kriterierne for en tilstand, der kan diagnosticeres som enten angst og/eller depression, inden de bliver voksne. Det er skræmmende tal.

Men vi kan heldigvis hjælpe den unge til at få det bedre

Du er velkommen til at kontakte Blaabjerghus Psykoterapi og få en uforpligtende samtale om dit unge menneske.

Jeg finder en tid hurtigt, for unge, der har ondt i livet, skal have hjælp nu, de har ikke tid til at vente.

Du kan også skrive til os eller booke en tid online. Hvis du ikke kan finde en tid, så skriv til os, og jeg finder en tid hurtigst muligt.