fbpx

Blaabjerghus Psykoterapi

 

Efter jeg har haft klinik og behandlingsophold i Varde og Stausø i 5 år, har jeg nu flyttet min virksomhed Blaabjerghus Psykoterapi til Jægerspris, som er en overset naturperle i Nordsjælland.

Huset er et helt nyt træhus, harmonisk møblert så huset fremstår med en særlig atmosfære. Det ligger helt tæt på den vidunderlige natur, hvor man kan vandre og cykle i skoven. 3 km fra huset liggeer en  lille hyggelig strand.

Føler du dig presset, stresset, angst, depressiv eller lignende, kan du komme på Blaabjerghus og få en pause fra dit evt. hektiske hverdagsliv tæt på naturen, hvor det er muligt for nervesystemet at komme sig, at få fordybelse og ro. Vi ved, at naturen helbreder. Dette kombineret med f.eks. psykoterapi, massage, mindfulness eller yoga, heler din psykiske og kropslige tilstand.

Vi ønsker blandt andet at invitere dig fra storbyen på et kortere eller længerevarende behandlingsophold i en fredelig og rolig base i Nordsjælland, tæt på skoven og fjord.

Jeg kender selv til at have været alt for presset i et lederjob. Et pres som ofte handlede om, at jeg ikke fik sagt fra i tide. Jeg valgte at få et lederudviklingskursus, og gik samtidig løbende i supervision og fik ledercoaching. Og så gik jeg mange, lange ture i skoven, hvor jeg fik ro i mit nervesystem. Alt dette fik stor betydning for mig, mit liv og mit lederskab.

Se dig om på vores hjemmeside og læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Hjemmesiden bliver løbende opdateret.

Du er velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, hvis du vil høre mere om vores forskellige tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kærlig hilsen Rita