fbpx

Retreat, tid, ro, fordybelse og personlig udvikling

Oplev helende rammer på Blaabjerghus alene eller sammen med en ven, partner eller anden du gerne vil opleve udvikling og fordybelse sammen med

Rammerne 

Blaabjerghus ligger ved skoven og tæt på Roskilde Fjord i den fantastiske natur i Jægerspris.

Du får dit værelse, som er enkelt og smukt med udsigt til det skønne sjællandske landskab eller til naturen med vilde planter og egetræer. Der er køkken/alrum og badeværelse i huset. Foruden udendørs terrasse og en lille parkeringsplads mellem to huse. 

Der opholder sig højst to klienter ad gangen på Blaabjerghus. Hvis du ønsker at være alene, eller have en samlever, familiemedlem, ven eller veninde med, så er det muligt for et ekstra gebyr. 

Blaabjerghus kan være dit åndehul.

Med et retreat på Blaabjerghus giver du dig fredfyldte rammer, tid og ro til refleksion og fordybelse eller aktivitet efter dit behov. Du får mulighed for personlig udvikling med  mindfulness og samtaler, hvis du ønsker det. 

Ring gerne, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål til os

 

Retreat

Få et pusterum væk fra dagligdagen, hvor du i dejlig natur og smukke omgivelser får ro til fordybelse og selvudvikling, hvor du vil opnå at blive mere fri til at være dig.

  • Du får dit eget lille hus at bo i
  • 4x samtale/psykoterapi á 1 times varighed
  • 4x mindful walking med fordybelse i naturen á 1 times varighed

Ønsker du forplejning kan dette tilkøbes for 500,00 kr. pr. dag. Alternativt kan man selv medbringe og tilberede sin mad i dit eget køkken.

 

Priser:

Vi tilbyder  4 dages retreat for kr. 12.000,00

Opholdet indeholder:

Fordybende samtaler, mindful walking, overnatning, ro, hvile, fordybelse.

Ankomst: mandage kl 12.00

Afslutning  torsdag kl. 13.00