fbpx

Stress ophold. Alternativ til ambulant psykologisk behandling

Intensiv terapi ved stress, angst eller depression, hvor vi skræddersyr et forløb, der passer til dig. Vi lægger stor vægt på fortrolighed og tavshedspligt.

Rammerne 

Blaabjerghus ligger ved skoven og tæt på Roskilde Fjord i den fantastiske natur i Jægerspris.

Under opholdet får du dit eget værelse, som er enkelt og smukt med udsigt til det skønne sjællandske landskab eller til naturen med vilde planter og egetræer. Der er fælles køkken/alrum og badeværelse i huset. Foruden udendørs terrasse og en lille parkeringsplads mellem to huse. 

Der opholder sig højst to klienter ad gangen på Blaabjerghus. Hvis du ønsker at være alene, eller have en samlever, familiemedlem, ven eller veninde med, så er det muligt for et ekstra gebyr. 

Med et stress, angst, depressions ophold hos Blaabjerghus giver du dig selv mulighed for effektiv hjælp. Du får tid og ro til refleksion og fordybelse. Sammen arbejder vi på, at du får, hvad du har brug for, for at komme dig.

Blaabjerghus er et åndehul og refugium. 

Vi følger dig hele vejen 

Når du er hjemme igen, kan du fortsætte terapien ambulant eller via online-terapi.

Ring gerne, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål.

 

Kom ud af din stress-, angst-, depression- eller krisetilstand. 

Det tager tid, at få det godt igen, når man er blevet ramt og i en periode har levet med stress, angst og depression eller har været udsat for en traumatisk begivenhed. I vante omgivelser kan det være svært at finde tilstrækkelig ro og skaffe sig overblik over ens liv og fremtid. Vi tager hånd om dig. Derfor kan et intensivt terapeutisk ophold i Blaabjerghus være afgørende for din helbredelse. 

Traumatiske hændelser, egne og andres krav og forventninger kan have presset dig så meget, at du har brug for en håndsrækning for at slippe ud af den tilstand du er i. 

Blaabjerghus tilbyder ophold i enkle rammer i den smukke natur ved Jægerspris. Her får du ro til at koncentrere dig om dig selv og din restitution, og du kommer væk fra hverdagens krav og forventninger. 

Sammen med dig skræddersyer vi et forløb, så det passer til dig. 

Ro til at komme sig i smukke og unikke omgivelser 

I de harmoniske og unikke rammer tilbyder vi ro og fordybelse, samt professionel psykoterapeutisk støtte. Du får hjælp til at mærke dig selv og dine behov, så du kan få balance og mening i dit liv. 

Under opholdet får du samtaler, og du får mulighed for at kombinere opholdet med hvile, psykoterapi og mindfull walking i den smukke natur omkring Blaabjerghus. 

Vi er erfarne og dygtige behandlere, som er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og har stor viden om det at være i en personlig underskud. 

Det intensive forløb giver dig mulighed for hurtigere at finde fodfæste.

Naturen heler

Vi bruger naturen som en del af behandlingen, da forskningen har fundet ud af, at naturen har en helende effekt.

Rekreationsophold med tilskud.

Du kan søge om at få tilskud til en uges rekreationsophold hos Foreningen til støtte af sygdomsramte erhvervsaktive borgere, Kig nærmere på deres hjemmeside https://www.sygdomsramte-borgere.dk

Hvem kan få støtte.

Du kan søge om støtte, hvis du er erhvervsaktiv, hvad enten du er lønmodtager eller selvstændig. Du kan også søge, hvis du HAR været på revalidering / arbejdsprøvning, – d.v.s. at din arbejdssituation er afklaret.

Formålet med tilskuddet til et rekreationsophold er at hjælpe dig til at komme til kræfter og dermed tilbage på arbejdsmarkedet.

Du skal opfylde tre betingelser for at kunne komme i betragtning til et tilskud:

  • Du skal være erhvervsaktiv, og du skal, efter et rekreationsophold afholdt i sygemeldingsperioden, være i stand til lige umiddelbart efter opholdet at genoptage et arbejde. Du må dog godt, LIGE umiddelbart inden opholdet afholdes, have genoptaget dit arbejde med nogle få timer ugentlig (dog max. 15), – såfremt dette er tilfældet, skal du oplyse, hvor mange timer det drejer sig om, og fra hvornår. Du kan godt afholde opholdet i en ferie, men det er under forudsætning af, at ferien ligger imellem endt sygemelding og genoptagelse af arbejde.
  • Rekreationsopholdet skal være afsluttende led i en sygdomsbehandling, enten i forbindelse med et hospitalsophold eller en sygdomsperiode i hjemmet.
  • Rekreationsopholdet skal være anbefalet af din læge, speciallæge, hospitalets læge eller af din virksomheds bedriftslæge.

 

 

 

Priser:

4 dages rekreationsophold/behandlingsophold 

mandag-torsdag  = kr 12.000,00 indeholder samtaler, mindful walking, værelse.

Vi tilbyder forløb af 3 eller 4 dages varighed, har du brug for mere, så kan vi aftale det.

Prisen er eksklusiv kost: hvis du ønsker kost er prisen kr. 500,00 pr dag. Du kan også selv vælge at lave mad