Behandlingsophold, retreat eller rekreation. Alternativ til ambulant psykologisk behandling

Intensiv behandling ved stress, angst eller depression, hvor vi skræddersyr et forløb, der passer til dig. Vi lægger stor vægt på fortrolighed og tavshedspligt.
Akut krisehjælp, Psykoterapi, supervision, stress, angst, depression, traumer, kriser, Varde, Esbjerg, yoga, Blaabjerghus

Rammerne 

Blaabjerghus ligger ved skoven og tæt på Roskilde Fjord i den fantastiske natur i Jægerspris.

Under opholdet får du dit eget værelse, som er enkelt og smukt med udsigt til det skønne sjællandske landskab eller til naturen med vilde planter og egetræer. Der er fælles køkken/alrum og badeværelse i huset. Foruden udendørs terrasse og en lille parkeringsplads mellem to huse. 

Der opholder sig højst to klienter ad gangen på Blaabjerghus. Hvis du ønsker at være alene, eller have en samlever, familiemedlem, ven eller veninde med, så er det muligt for et lille ekstra gebyr. 

Med et behandlings- og rekreationsophold hos Blaabjerghus giver du dig selv mulighed for en effektiv helbredelse. Du får tid og ro til refleksion og fordybelse eller aktivitet efter dit behov. Sammen arbejder vi på, at dit nervesystem får, hvad det har brug for, for at komme sig.

Blaabjerghus kan være dit åndehul og refugium. 

Vi følger dig hele vejen 

Når du er hjemme igen, kan du ved behov fortsætte behandlingen ambulant. Vi forslår mindst 4 psykoterapeutiske samtaler efter et behandlingsophold. 

Er der for langt mellem Blåbjerghus og dit hjem, kan vi arrangere samtalerne online over internettet. 

Ring gerne, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål.

 

Retreat

Få et pusterum væk fra dagligdagen, hvor du i dejlig natur og smukke omgivelser har  ro til at finde dig selv, få kontakt med dine følelser, behov og blive fri til at udtrykke og være dig. Blive autentisk.

  • Fire dage alene
  • Du får et nyt lille hus at bo i..
  • Der er ro til tilbagetrækning.
  • Samtale/psykoterapi: en time pr dag
  • Terapeutisk massage: en time pr. dag
  • Mindfull walking :1 time med fordybelse i naturen pr. dag
  • God tid til lange gåture, eller cykelture i det smukke historiske skovlandskab ved Jægerspris
 

 

Kom ud af din stress-, angst-, depressions- eller krisetilstand. 

Det tager tid, at få det godt igen, når man er blevet ramt og i en periode har levet med stress, angst og depression eller har været udsat for en traumatisk begivenhed. I vante omgivelser kan det være svært at finde tilstrækkelig ro og skaffe sig overblik over ens liv og fremtid. Vi tager hånd om dig. Derfor kan et intensivt behandlingsophold i Blaabjerghus være afgørende for din helbredelse. 

Traumatiske hændelser, egne og andres krav og forventninger kan have presset dig så meget, at du har brug for en håndsrækning for at slippe ud af den tilstand din krop er i. 

Blaabjerghus tilbyder behandlings- og rekreationsophold i enkle rammer i den smukke natur ved Jægerspris. Her får du ro til at koncentrere dig om dig selv og din behandling, og du kommer væk fra hverdagens krav og forventninger. 

Sammen med dig skræddersyer vi en behandling, så det passer til det, du har brug for, og det du her og nu kan tage imod. 

Ro til at komme sig i smukke og unikke omgivelser 

I de harmoniske og unikke rammer tilbyder vi ro og fordybelse, samt professionel psykoterapeutisk behandling. Du får støtte til at mærke dig selv og dine behov, så du kan få balance og mening i dit liv. 

Under opholdet får du samtaler, og du får mulighed for at kombinere behandlingen med hvile, massage, yoga og mindfull walking i den smukke natur omkring Blaabjerghus. 

Du får støtte fra erfarne og dygtige behandlere, som alle er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og har stor viden om det at være i en personlig krise. 

Det intensive forløb giver dig mulighed for hurtigere at finde fodfæste.

Naturen heler

Vi bruger naturen som en del af behandlingen, da natureren har en helende effekt.

Rekreationsophold med tilskud.

Du kan søge om at få tilskud til en uges rekreationsophold hos Foreningen til støtte af sygdomsramte erhvervsaktive borgere, Kig nærmere på deres hjemmeside https://www.sygdomsramte-borgere.dk

Hvem kan få støtte.

Du kan søge om støtte, hvis du er erhvervsaktiv, hvad enten du er lønmodtager eller selvstændig. Du kan også søge, hvis du HAR været på revalidering / arbejdsprøvning, – d.v.s. at din arbejdssituation er afklaret.

Formålet med tilskuddet til et rekreationsophold er at hjælpe dig til at komme til kræfter og dermed tilbage på arbejdsmarkedet.

Du skal opfylde tre betingelser for at kunne komme i betragtning til et tilskud:

  • Du skal være erhvervsaktiv, og du skal, efter et rekreationsophold afholdt i sygemeldingsperioden, være i stand til lige umiddelbart efter opholdet at genoptage et arbejde. Du må dog godt, LIGE umiddelbart inden opholdet afholdes, have genoptaget dit arbejde med nogle få timer ugentlig (dog max. 15), – såfremt dette er tilfældet, skal du oplyse, hvor mange timer det drejer sig om, og fra hvornår. Du kan godt afholde opholdet i en ferie, men det er under forudsætning af, at ferien ligger imellem endt sygemelding og genoptagelse af arbejde.
  • Rekreationsopholdet skal være afsluttende led i en sygdomsbehandling, enten i forbindelse med et hospitalsophold eller en sygdomsperiode i hjemmet.
  • Rekreationsopholdet skal være anbefalet af din læge, speciallæge, hospitalets læge eller af din virksomheds bedriftslæge.

 

 

 

E-mail: kontakt@blaabjerghus.dk. Tel.: 20 48 20 64

Priser:

En uges rekreationsophold/behandlingsophold/retreat mandag-søndag = kr 13.900. Indeholder samtaler, massage og mindfull walking.

Vi tilbyder også kortere forløb f.eks 3 eller 4 dages forløb

Psykoterapi: kr 700,00  ca en time pr terapi

Mindfull walking: kr 500,00 pr. seance ca en time

Terapeutisk massage: kr. 500,00 pr massage ca. en time

Overnatning: kr 400,00 pr nat.

Kost: kr. 500,00 pr dag. Du kan også selv vælge at lave mad