Behandlings- & rekreationsophold

Intensiv psykoterapeutisk behandling ved stress, angst eller depression, hvor vi skræddersyr et forløb, der passer til dig. Vi lægger stor vægt på fortrolighed og tavshedspligt.
Akut krisehjælp, Psykoterapi, supervision, stress, angst, depression, traumer, kriser, Varde, Esbjerg, yoga, Blaabjerghus

Rammerne 

Blaabjerghus ligger ved skoven og tæt på Roskilde Fjord i den fantastiske natur i Jægerspris. 

Under opholdet får du dit eget værelse, som er enkelt og smukt med udsigt til det skønne sjællandske landskab eller til naturen med vilde planter og egetræer. Der er fælles køkken/alrum og badeværelse i huset. Foruden udendørs terrasse og et lille ”torv” mellem to huse. 

Der opholder sig højst to klienter ad gangen på Blaabjerghus. Hvis du ønsker at være alene, eller have en samlever, familiemedlem, ven eller veninde med, så er det muligt for et ekstra gebyr at råde over hele huset. 

Med et behandlings- og rekreationsophold hos Blaabjerghus giver du dig selv mulighed for en effektiv helbredelse. Du får tid og ro til refleksion og fordybelse eller aktivitet efter dit behov. Sammen arbejder vi på, at dit nervesystem får, hvad det har brug for, for at komme sig.

Blaabjerghus kan være dit åndehul og refugium. 

Vi følger dig hele vejen 

Når du er hjemme igen, kan du ved behov fortsætte behandlingen ambulant. Vi forslår mindst 4 psykoterapeutiske samtaler efter et behandlingsophold. 

Er der for langt mellem Blåbjerghus og dit hjem, kan vi arrangere samtalerne over internettet. 

Ring gerne, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål.

 

Kom ud af din stress-, angst-, depressions- eller krisetilstand. 

Det tager tid, at få det godt igen, når man er blevet ramt og i en periode har levet med stress, angst og depression eller har været udsat for en traumatisk begivenhed. I vante omgivelser kan det være svært at finde tilstrækkelig ro og skaffe sig overblik over ens liv og fremtid. Vi tager hånd om dig. Derfor kan et intensivt behandlingsophold i Blaabjerghus være afgørende for din helbredelse. 

Traumatiske hændelser, egne og andres krav og forventninger kan have presset dig så meget, at du har brug for en håndsrækning for at slippe ud af den alarmtilstand din krop er i. 

Blaabjerghus tilbyder behandlings- og rekreationsophold i enkle rammer i den smukke natur ved Jægerspris. Her får du ro til at koncentrere dig om dig selv og din behandling, og du kommer væk fra hverdagens krav og forventninger. 

Sammen med dig skræddersyer vi en behandling, så det passer til det, du har brug for, og det du her og nu kan tage imod. 

Ro til at komme sig i smukke og unikke omgivelser 

I de harmoniske og unikke rammer tilbyder vi ro og fordybelse, samt professionel psykoterapeutisk behandling. Du får støtte til at mærke dig selv og dine behov, så du kan få balance og mening i dit liv. 

Under opholdet får du psykoterapeutiske samtaler, og du får mulighed for at kombinere behandlingen med hvile, massage, yoga, mindfulness og mindfull walking i den smukke natur omkring Blaabjerghus. 

Du får støtte fra erfarne og dygtige behandlere, som alle er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og har stor viden om det at være i en personlig krise. 

Det intensive forløb giver dig mulighed for hurtigere at finde fodfæste, når du er ude af dig selv.

Naturen heler

Vi bruger naturen som en del af behandlingen, da vi ved at, der er evidens for at natureren har en helende effekt.

 

 

 

 

 

 

E-mail: kontakt@blaabjerghus.dk. Tel.: 20 48 20 64

Priseksempler på ophold med psykoterapi, kost er ikke indregnet pris 400,00 pr dag, du kan selv sørge for din kost, her er et fuldt etableret køkken,

4 dage: kr. 5.200,00

3 dage: kr. 3.800,00

2 dage: kr. 2.400,00 

Priseksempler på ophold med psykoterapi og mindful walking eller massage,  kost er ikke indregnet pris 500,00 pr dag, du kan selv sørge for din kost, her er et fuldt etableret køkken,

4 dage: kr. 7.200,00

3 dage: kr. 5.300,00

2 dage: kr. 3.400,00 

Priseksempler på ophold med psykoterapi, massage og mindfull walking, kost er ikke indregnet pris 500,00 pr dag, du kan selv sørge for din kost, her er et fuldt etableret køkken,

4 dage: kr. 8.400,00

3 dage: kr. 6.800,00

2 dage: 4.400,00 

Priser:

Psykoterapi: kr 1000,00 for to seancer pr dag, ca en time pr terapi

Mindfull walking: kr 500,00 pr. seance, ca en time

Massage/body sds: kr. 500,00 pr massage, ca. en time

Overnatning: kr 400,00 pr nat.

Kost: kr. 500,00 pr dag. Du kan selv vælge at lave mad