Psykoterapi til unge

Er du ung og lider af angst, depression, ensomhed- få hjælp nu

Psykoterapi til unge Varde- Esbjerg- Ølgod- området

Kender du til at lide af stress, angst, depression, spiseforstyrelse, ensomhed så er du ikke alene, for det er der rigtig mange børn og unge, der gør.

Unge lever i dag i et enormt pres. Aldrig før har unge været i så stort et præstationsræs, som de er i dag.

Unge bliver presset af præstationssamfundet til at være hurtige og dygtige til at tage uddannelser, mange har mistet den dybere kontakt med deres forældre, forældre som selv slider og slæber og presses af hverdagens udfordringer, men de unge presses ikke mindst af hinanden og sig selv, da de gerne vil leve op til at være, dygtige, smarte, se godt ud, og meget mere, de er angste for ikke at være gode nok, og mange har svært ved at tro på sig selv, hvilket bevirker at der opstår stor mistillid til andre og sig selv.

Mindst 20 procent af børn og unge i Danmark vil inden de bliver voksne, have opfyldt kriterierne for en tilstand der kan diagnosticeres som enten angst og/eller depression.

Kontakt Blaabjerghus Psykoterapi vi har altid tid til dig. Skriv til os eller book en tid online. Hvis du ikke kan finde en tid så skriv til os, og vi vil finde en psykoterapeut hurtigst muligt til dig- du har nemlig ikke tid til at vente

 

 

 

 

Psykoterapi til unge NU – du har ikke tid til at vente

Uanset hvad dit problem er, så har vi tid til dig. Du har sikkert allerede ventet alt for lang tid,

Det er vigtigt, at du vover at få hjælp.

Vi ved at unge hurtigt får gnisten igen til at få det liv, som de savner bl.a. sammen med andre unge. Men det kan også føles “farligt”, der er så mange hormoner og liv i kroppen, som påvirker dig, og let gør dig nervøs og angst. Det er med til, at nogle får lukket for sig selv og vendt destruktive tanker mod sig selv, men fordi du er ung, vil du også have en indre resurse til at komme dig hurtigere.

Vi er klar til at møde dig.