Psykoterapi til unge

Er du ung og lider af angst, depression, ensomhed- få hjælp nu

Psykoterapi til unge

Kender du til at lide af stress, angst, depression, spiseforstyrrelse eller ensomhed? Så er du ikke alene, for det er der rigtig mange børn og unge, der gør. Op mod 20 procent af børn og unge vil inden de bliver voksne opleve at være enten deprimerede eller angste.

Unge lever i dag i et enormt pres. Aldrig før har unge været i så stort et præstationsræs, som de er i dag.

Unge føler sig ofte presset af til at være hurtige og dygtige til det hele og mange har mistet den gode kontakt med deres forældre – forældre som selv slider og slæber og presses af hverdagens udfordringer. De unge presses dog ikke mindst af sig selv og hinanden, da de gerne vil leve op til at være dygtige, se godt ud og være populære, og de er ofte angste for ikke at være gode nok. Mange har svært ved at tro på sig selv, hvilket gør at der kan opstå mistillid til sig selv og andre.

Vi kan hjælpe dig med at finde troen på dig selv og turde være dig selv – lige som du er.

Kontakt Blaabjerghus Psykoterapi – vi har altid tid til dig. Skriv til os eller book en tid online.

 

 

 

 

Psykoterapi til unge NU – du har ikke tid til at vente

Uanset hvad dit problem er, så har vi tid til dig. Du har sikkert allerede ventet alt for lang tid,

Det er vigtigt, at du vover at få hjælp.

Vi ved at unge hurtigt får gnisten igen til at få det liv, som de savner bl.a. sammen med andre unge. Men det kan også føles “farligt”, der er så mange hormoner og liv i kroppen, som påvirker dig, og let gør dig nervøs og angst. Det er med til, at nogle får lukket for sig selv og vendt destruktive tanker mod sig selv, men fordi du er ung, vil du også have en indre resurse til at komme dig hurtigere.

Vi er klar til at møde dig.